CNBC'S CHECKERBOARD PROGRAMMING FOR THE WEEK OF FEBRUARY 14TH

(ALL TIMES ARE IN ET)

Monday, 2/14:

8pm -- Biography on CNBC #7: Rachael Ray

9pm and 12am -- The 135th Westminster Kennel Club Dog Show (2 hours)

11pm -- Mad Money

Tuesday, 2/15:

8pm -- The Facebook Obsession

9pm and 12am --

60 Minutes on CNBC

#5

10pm and 1am -- 60 Minutes on CNBC #6

Wednesday, 2/16:

8pm -- American Greed #4

9pm and 12am -- American Greed #40

10pm and 1am -- American Greed #41

Thursday, 2/17:

8pm -- Marijuana USA

9pm and 12am --

How I Made My Millions

#3 (30 Minutes)

9:30pm and 12:30am -- How I Made My Millions #2 (30 Minutes)

10pm and 1am -- CNBC Titans #1 - George Foreman

Friday, 2/18:

8pm and 12am -- 60 Minutes on CNBC #4

9pm and 1am -- The Selling Game

10pm -- Trash Inc: The Secret Life of Garbage
About CNBC:
CNBC is the recognized world leader in business news, providing real-time financial market coverage and business information to more than 340 million homes worldwide, including more than 95 million households in the United States and Canada. The network's Business Day programming (weekdays from 5:00 a.m.-7:00 p.m. ET) is produced at CNBC's headquarters in Englewood Cliffs, N.J., and also includes reports from CNBC news bureaus worldwide. Additionally, CNBC viewers can manage their individual investment portfolios and gain additional in-depth information from on-air reports by accessing http://www.cnbc.com.

Members of the media can receive more information about CNBC and its programming on the NBC Universal Media Village Web site at http://nbcumv.com/cnbc/.