GO
Loading...

CNBC'S PRIME TIME PROGRAMMING FOR THE WEEKEND OF JUNE 16TH/17TH

(ALL TIMES ARE IN ET)

Saturday, 6/16/2012:

7:00 PM MONEY IN MOTION CURRENCY TRADING

7:30 PM HOW I MADE MY MILLIONS #3 (30 Minutes)

8:00 PM PRINCESS ASHLEY B. (30 Minutes)

8:30 PM PRINCESS SPENCER (30 Minutes)

9:00 PM THE SUZE ORMAN SHOW

10:00 PM AMERICAN GREED 49 - THE WIZARD OF SARASOTA

11:00 PM PRINCESS ASHLEY B. (30 Minutes)

11:30 PM PRINCESS SPENCER (30 Minutes)

12:00 AM THE SUZE ORMAN SHOW

1:00 AM AMERICAN GREED 49 - THE WIZARD OF SARASOTA

Sunday, 6/17/2012:

7:00 PM dLIFE: DIABETES TV

7:30 PM THE WALL STREET JOURNAL REPORT

8:00 PM DANGEROUS TRADE: EXOTIC ANIMALS (30 Minutes)

8:30 PM DANGEROUSLY RICH: BILLIONAIRE SUPER SECURITY (30 Minutes)

9:00 PM THE COSTCO CRAZE: INSIDE THE WAREHOUSE GIANT

10:00 PM AMERICAN GREED 50 - NOSE NO BOUNDS

11:00 PM DIVORCE WARS

12:00 AM BIG MAC: INSIDE THE MCDONALD'S EMPIRE

1:00 AM AMERICAN GREED 50 - NOSE NO BOUNDS

About CNBC:

With CNBC in the U.S., CNBC in Asia Pacific, CNBC in Europe, Middle East and Africa, CNBC World and CNBC HD+, CNBC is the recognized world leader in business news providing real-time data, analysis and information to more than 390 million homes worldwide. The network's 16 live hours a day of business programming in North America (weekdays from 4:00 a.m.- 8:00 p.m.) is produced at CNBC's global headquarters in Englewood Cliffs, N.J., and includes reports from CNBC News bureaus worldwide. CNBC.com and CNBC Mobile Web (mobile.cnbc.com) offer real-time stock quotes, charts, analysis and on-demand video.

Members of the media can receive more information about CNBC and its programming on the NBC Universal Media Village Web site at http://www.nbcumv.com/mediavillage/networks/cnbc/